Fem år har gått sedan min lillebror, min vän och min inspirationskälla försvann ur mitt liv. Du lämnade din syster kvar med en otrolig saknad.
När du dog blev det ett stort tomrum som aldrig har fyllts igen.

Det är ofta jag hör ditt skratt och din röst, det är som att jag är tillbaka till tiden då du fanns i min vardag. Ofta när jag skrattar tills tårarna rinner tänker jag på dig. Du och jag fick ofta de där skratten som betsar sig fast i en.

Jag har verkligen förändrats och det till de bättre. Jag har aldrig trott på att ha en massa dyra och onödiga saker. Men förr va saker mer viktiga i mitt liv. I dag är tiden viktig. Tiden jag har med mina vänner och min familj. En dag kanske den tiden med de man älskar försvinner. Precis som den gjorde med vår tid. Jag vet idag hur snabbt allt kan förändrats från en dag till en annan.

I dag skulle du fyllt 27 år. Vad skulle det ha blivit av dig. Hade du haft egna barn? Eller hade du varit den första i syskonskaran att gifta dig? Vad hade du valt för yrke? Alla dessa frågor får jag tyvärr aldrig svar på. Men jag vet hur saknad du är och att du hade varit en fantastisk morbror. Jag är glad över att du funnits i mitt liv och att jag lärt mig uppskatta tiden på ett helt annat sätt.

Grattis lillebror i dag är det din dag!

Älskar dig din Storasyster